pharmasql.ro

Platforma pharmasql.ro poate fi accesata direct din browser-ul web (InternetExplorer, Google Chrome, Mozilla Firefox etc), informatiile putand fi astfel vizualizate indiferent de calculatorul pe care ruleaza aplicatia PharmaOriginal, de pe calculatorul desktop, laptop, tableta sau telefon.

Platforma pharmasql.ro este destinata analizei activitatii farmaciei si sustinerii deciziilor managerilor pe baza indicatorilor economici generati. Aplicatia se bazeaza pe un sistem informatic care are ca rol extragerea, consolidarea, prelucrarea datelor gestionate de Pharma Original (stoc, rulaj, intrari, iesiri, discount, adaos, angajati, clienti), transformarea lor in informatii si transmiterea acestora catre factorii de decizie din organizatie sub forma de rapoarte, analize, indicatori sintetici de performanta. Aceste informatii stau la baza proceselor de decizie si pot duce la o crestere a performantei farmaciei deoarece este stiut ca o decizie informata este potential mai corecta decat o decizie bazata pe inspiratia de moment.

Functionalitati platforma:

– rapoarte achizitii, vanzari, clienti pe puncte de lucru si centralizat;

– grafice pentru vizualizarea evolutiei vanzarilor;

– stocuri la nivel de lant de farmacii;

– situatia bonurilor emise la nivel de lant;

– modul aprovizionare si redistribuire de stocuri;

– centralizator retete la nivelul intregului lant.

Meniu Rapoarte

Set de rapoarte prestabilite cu privire la Stoc, Intrari, Iesiri, Fidelizare clienti.

Modul transmitere automata situatii (XLS)  pe email

Rapoartele generate pot fi adaptate in functie de optiunea utilizatorilor si transmise pe e-mail automat pe baza unor rutine prestabilite (zilnic, lunar, trimestrial etc). De asemenea, toate situatiile pot fi exportate in format XLS.

Meniu Aprovizionare

Similar modulului de achizitii din aplicatia PharmaOriginal aceasta optiune permite orientarea procesului de achizitii pe baza indicatorilor statistici: viteza de rotatie, stoc minim, optim, suprastoc, permitand utilizatorului sa vada in acelasi ecran informatii cu privire la stoc, vanzari si intrari.

Meniu redistribuire stocuri

Eficientizarea procesului de aprovizionare, prin diminuarea suprastocului la nivel de lant si redistribuirea stocului intre puncte de lucru se poate realiza folosind aceasta optiune. Pe baza unor indicatori statistici se realizeaza sugestii de transfer pe principiul acoperirii necesarului dintr-un punct cu suprastocul din alt punct.

Meniu stoc

Similar modulului Stoc lant din aplicatia de gestiune, aceasta optiune permite vizualizarea stocului centralizat pe platforma online. Informatii cu privire la stocul pe puncte de lucru, produse, producatori  pot fi accesate direct din browserul web.

Meniu bonuri

Iesirile pe bon fiscal din fiecare punct de lucru, cu informatii detaliate despre punctul de lucru, utilizator, produs, valoare, tip plata pot fi vizualizate din browserul web.

Meniu documente

Intrarile si iesirile la nivel de document (Factura fiscala, Nota transfer, proces verbal) pot fi vizualizate din browserul web.

Meniu grafice

Evolutia intrarilor si vanzarilor in timp (Grafic achizitii anuale pe furnizori| Grafic vanzari angajati | Grafic vanzari anuale clienti | Grafic vanzari anuale pe punct de lucru), sub forma grafica, poate fi accesata din browserul web folosind meniul Grafice.

Meniu retete

Similar modulului de retete din meniul SQL al aplicatiei de gestiune, insa pe platforma web, meniul retete permite ccesarea retetelor eliberate la nivelul intregului lant. Situatii detaliate pentru anumite perioade de prescriere si eliberare cu privire la medicamentele eliberate, medicii prescriptori, DCI-uri, tip de retete etc pot fi generate folosind optiunea de filtrare avansata.

Pachet personalizare rapoarte

Farmacia poate solicita un set de rapoarte personalizate, adaptate activitatii proprii. Acestea vor fi realizate la comanda pe baza specificatiilor primite.

 

Solicita Demo sau Oferta
*
*
*

PROIECT DE FUZIUNE PRIN ABSORBTIE din data de 30.09.2022 A SOCIETATILOR

PROIECT DE FUZIUNE PRIN ABSORBTIE din data de 30.09.2022 A SOCIETATILOR HIGH TECH SYSTEMS&SOFTWARE S.R.L. ONRC – J40/4847/2012 si CUI: 30126940 (Societate implicata in fuziune in calitate de Societate Absorbanta) cu WINSOFT SUPORT S.R.L. ONRC – J40/1705/2011 si CUI: 28048629 (Societate implicata in fuziune in calitate de Societate Absorbita) Documentul complet poate fi accesat... read more

Programul de susținere destinat farmaciilor independente

Mai multe detalii: 021/346.36.30 | 0730.999.304 | 0730.999.300 Într-o perioada în care dimensionarea cheltuielilor lunare poate fi o provocare pentru afacerile la început de drum sau pentru cele care trec printr-o schimbare, ținând cont de contextul internațional instabil, ne propunem să susținem farmaciile în demersul de transformare digitală, oferind servicii de mentenanță gratuite în primul an de colaborare. Pentru farmaciile care ni se alătură și achiziționează licențe PharmaOriginal (Licență standard PharmaOriginal server – 1000 lei + TVA, Licență standard PharmaOriginal stație – 400 lei + TVA) în perioada 01.02.2022-31.07.2022, abonamentul de întreținere lunară va fi gratuit în primul an, incluzând: asistență online, telefonică și la sediu, actualizarea software-ului conform cerințelor CNAS și ale Ministerului Sănătății, asistență pentru raportările periodice (CNAS, MS-SER), asistență în relația cu OSMR-SNVM pentru identificarea medicamentelor falsificate. Cu 20 de ani de experiență în domeniul IT farmaceutic și un portofoliu de peste 1300 de clienți, am urmărit dezvoltarea și îmbunătățirea permanentă a soluțiilor software, astfel încât să răspundem cu acuratețe cerințelor legislative. O echipă de profesioniști asigură serviciile de mentenanță la distanță, dar și la sediul farmaciei, acoperind solicitările și oferind consultanță în fiecare zi a săptămânii. Oferta presupune semnarea unui contract de colaborare pe o perioadă de 3 ani, prețul de referință pentru mentenanța lunară fiind de 250 lei + TVA, fără alte costuri variabile suplimentare pentru serviciile... read more

Vendomatele PharmaShop24 – canale alternative de vânzare pentru farmacii, drogherii și plafare

Sectorul farmaceutic este unul considerat conservator, datorită naturii și istoriei industriei, precum și numărului mare de reglementări în vigoare. Un farmacist este adesea cel mai accesibil profesionist în domeniul sănătății și este extrem de priceput în recomandarea produselor pentru tratarea afecțiunilor sau pentru prevenție și un stil de viață sănătos. Însă presiunea bugetară și modificările atât în profilul demografic, cât și în ceea ce privește comportamentul consumatorului, precum și evoluția sistemului de asistență medicală, fac ca fiecare farmacie sau lanț să caute să se folosească de noile tehnologii pentru a-și îmbunătăți serviciile, pentru a-și optimiza managementul și pentru a le garanta sustenabilitatea. Așadar, misiunea noastră ca profesioniști IT în domeniul farma este de a oferi oportunități de automatizare a activității, combinând tradiția cu inovația. În acest sens, începând cu luna iunie 2020, WinSoft Suport a devenit dealer exclusiv în România pentru vendomatele PharmaShop24. Producătorul italian are o tradiție de peste 20 de ani în fabricarea echipamentelor de eliberare produse, dedicate farmaciilor, drogheriilor, plafarelor, fiind numărul unu pe această piață, cu peste 4000 de clienți în Europa, Asia, Africa și America. PharmaShop24 realizează atât vendomate clasice, cât și sisteme adaptate tehnologiei în schimbare: sisteme LCD interactive, vitrine de tip display, sisteme hybrid care permit conectarea vendomatului cu roboții farmaceutici Gollmann, Pharmathek, BD Rowa. Vendomatul PharmaShop24 este de fapt un sistem modular care permite combinarea a: două sau mai multe vitrine, cu module interactive ce permit interacțiunea cu clienții și cu sisteme de tip safebox pentru depozitarea comenzilor primite telefonic / online în farmacie. Avantajele sistemului modular sunt: capacitate mai mare de stocare, afișare și vânzare; optimizarea costurilor folosind module atașate... read more

Comunicat CNAS – Propunere act normativ in perioada instituirii starii de urgenta

CNAS a publicat pe site-ul instituției (www.cnas.ro), în transparență decizională, un proiect de act normativ care prevede o serie de modificări și completări ale unor acte normative în domeniul sănătăţii, vizând prelungirea și prorogarea unor termene, dar și reglementarea unor măsuri pe perioada instituirii stării de urgență. Măsurile au ca scop asigurarea accesului la servicii medicale în condiții de siguranță pentru medici și pacienți, prin limitarea deplasărilor și interacțiunii cu alte persoane. Conform acestui proiect, serviciile medicale și medicamentele necesare pentru identificarea, diagnosticul și tratarea cazurilor cu COVID 19 și a complicațiilor acestora se acordă tuturor persoanelor aflate pe teritoriul României, pe toată perioada stării de urgență, și se suportă din bugetul Ministerului Sănătății și din Fondul Național Unic al Asigurărilor Sociale de Sănătate, după caz. Pentru pacienţii cu boli cronice cu schemă stabilă de tratament, medicii de familie pot elibera prescripție medicală în continuare, fără a mai fi necesară o nouă reevaluare a medicului specialist, respectiv fără a mai fi necesară reînnoirea scrisorii medicale iniţiale. Pentru medicamentele ce fac obiectul contractelor cost-volum şi cost-volum-rezultat care se eliberează prin farmaciile cu circuit deschis, medicul de familie poate emite prescripție medicală în baza documentelor medicale care au fost emise pacientului – scrisoare medicală și/sau a confirmării înregistrării formularului specific de prescriere. Sunt cuprinse în proiectul de act normativ reglementări privind modul de acordare a unor tratamente necesare în anumite patologii care necesită măsuri speciale. Pe perioada stării de urgență, în asistenţa medicală primară se instituie consultaţia la distanţă pentru afecţiuni respiratorii acute, subacute sau alte manifestări clinice sugestive pentru infecția cu coronavirus, care poate fi realizată prin orice mijloace de... read more